21.02.2007, 01:54
|
|
|
Yiğido
125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: BASKETBOL
Memo'ya anlamlı destek! 
İlk yarı boyunca sayı atamayan Mehmet'e devre arasında coachu Mike D'Antoni ve arkadaşları moral verdi. Kevin Garnett, "1998'de Kobe Bryant'a yardım ettim. Aynı şeyi Memo için de yaptım" dedi
NBA'deki gururumuz Mehmet Okur, All Star maçında Batı Karması'ndaki coachu Mike D'Antoni ve takım arkadaşlarından büyük destek aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdiğinde, soyunma odasına sayı atamadan dönen tek oyuncunun Memo olduğunu hatırlatan D'Antoni, bunu ikinci yarıda telafi etmek için takım olarak hareket ettiklerini söyledi. Kevin Garnett da, 1998'deki All Star'da Kobe Bryant'a da yardım ettiğini hatırlatarak, "Aynı şeyi Mehmet için de yapmaya çalıştım. O'na, 'sana pas vereceğim, bana dikkat et' dedim. İşe yaradı" diye konuştu.
Memo, kaçırdığı faul atışları ile ilgili olarak ise "İlkini sayı yapmak istedim, ama olmadı. İkincisinde ise Tracy McGrady, smaç yapmak için bilerek kaçırmamı istedi, ben de kaçırdım" dedi. Memo, All Star'ın kendisi için inanılmaz bir tecrübe olduğunu da ifade ederek, "Gerçekten muhteşemdi. Ülkemin bayrağını burada dalgalandırmak benim için büyük onurdu. Hem eğlendim, hem ülkem adına gururlandım, hem de bir yıldız gibi ağırlandım. Bundan böyle her yıl All Star olmak istiyorum" yorumunu yaptı.
Kaynak:www.milliyet.com.tr
|
|
|