Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...
Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..
Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.
Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
|