Alıntı:
|
kral58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
kral58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Sen tabiki Sarıyer taraftarı olduğun için sadece Sarıyerin yetiştirdiği futbolculardan bahsedebilirsin.Diğer İstanbul kulüblerinide sahipleneceksen Sarıyerliyim deme...Bizim Sivas Demir spor,Divriği spor Sivas DSİ demediğimiz için...
Ayrıca benim amcam Sivas DSİ DE çalışıyor ve İ.Toramana verilen pirimlerde onunda parası vardır.Helal olsun.Bilmem anlatabildimmi.
|
BEN SADECE SARIYERLİLERİ SAHİPLENİYORUM ZATEN :wink:
|
hem sana ne oluyo sarıyerlileri sahiplenmek sana mı kalmış bi tek sarıyerli senmisin hem sen kimsin sarıyerlileri sahipleniyosun bu sitede senden başka sarıyerli bi ben varım ama ben sivaslıyım sadece evim sarıyer armutluda bundan sonra kimseyi sahiplenmeye kalkma öyle bi yetkin de yok zaten olsaydı bile ben burada alırdım yetkini
[size=7]ÖFKE GELİR GİDER, KELLE GİDER GELMEZ[/size] anlamışsındır herhalde ne demek istediğimi eeee okumuş OĞLAN ın hali başka oluyor naparsın
|
ÇOK KORKTUM ALTİMA SIÇTIM İNAN... :lol: :lol: :lol: :lol:
ORDA BAHSEDİLEN SARIYERDEN YETİŞMİŞ TOPCULARDİ CUNKU ELEMANLA O KONU HAKKINDA KONUSUYORDUK AMA SEN DALDIN ARADAN LAFI KICINDAN ANLADIN AL İŞTE BİR EZİK CAHİL HAREKET DAHA....
|
ya sen ne aptal bi adamsın o sarıyerliler dediğin laf ne anlamda kullanıldığı anlaşılıyor ama salaksın işte ben yorum yaptıktan sonra lafı değiştirdin sarıyerli futbolcular anlmadında kullandın biz senin gibi sonradan dönme değilizzzzz söylediğin lafın lafın arkasında durrrr bi daha da altına sıçma bütün sarıyer duydu götünün borazan gibi öttüğünü rezil oldun lannnn :lol: neyse ders almış oldun bi daha korktuğun zaman altına sıçmadan iyi bi düşün
|
SEN NE AMELE BİR ADAMSIN YA...SALAK...ADAMLA FUTBOLCULARİN YETİŞTİĞİ KLUPLERİ TARTIŞIYORDUK 2 SAYFA GERİYE DÖNÜP OKUSANA...NEYSE SANA CVP YOK CAHİLLERLE UĞRAŞAMAM..