Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Evimizde Nicin Mac Kazanamiyoruz !!!!!!
Alt 23.02.2007, 12:27   #3
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Evimizde Nicin Mac Kazanamiyoruz !!!!!!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bütün yorumları okudum.Bütün arkadaşlar takımımızın iç sahada neden kazanamadığı hakkında çeşitli yorumlarda bulunmuşlar...Bnede bikaç yorumda bulunmak istiyorum.

Takımımız özellikle dış sahada etkili...Sebebi çok açık.Balili ve Mehmet YILDIZ gibi kontratak futboluna yatkın 2 Futbolcuya sahibiz.Dış sahada rakip kendi evinde 3 puan için oynadığı için takımımız üzerine gelince takımımız etkili silahlarıyla ilk önce ortasahada ve defansta durduruyor daha sonrada forvet hattında Balili ve MEHMET ile vuruyor.

İç saha maçlarında ise rakiplerimiz özellikle Sivasa ilk etapta 1 puan için geldikleri için pek açık oynayamıyorlar.Takımımızda 3 puan için saldırınca sıkıntılar oluyor ve puanlar kaybediyoruz.Yani rakiplerimiz Sivasta Sivassporun deplasmanda oynadığı oyun felsefesi ile oynamak istiyorlar ve de başarılı oluyorlar.Pecze zamanında Sivasspor iç sahada hiç başarılı olamıyordu.Ama Bülent Hocanın takımın başına geçmesi ile birlikte Mehmet YILDIZ forma şansı buldu.Ve özellikle rakibi çıkmadan bunaltıyordu.Ve Sivassporumuz iç sahadada kazanamaya başlamıştı.Ta ki Antalya maçına kadar.Esasında Antalya maçını kaybetme sebebimiz Sivassporun ve Antalyasporun iyi ve ya kötü oynamaması değil sadece Antalyasporun ve Yılmaz hocanın oyun taktiği....Ve bu taktiğe biz yenik düştük.Bu hafta Konya maçı Sivas için daha kolay olacak.Konyaspor baskılı ve gol bulmak için mücadele edecek.Bu olay da Sivassporumuza yarayacak.

Ben hocamızın yerinde olsam özellikle iç saha maçlarında Balili yi fazla kullanmam.Onu özellikle dış saha maçlarında kullanırım.İç saha maçlarında kanatların önemi çok fazla.Anderson gibi bir forvet iç saha maçlarında çok etkili olabilirdi.Ama sattık maalesef.Ama İvan CHETKOV u da burada iyi kullanabiliriz...

Biraz uzun oldu özür dilerim.SAYGILARIMLA...
ilk önce gecmis olsun diyorum tekrar aramiza döndügün icin cok sevindim serhan kardes bende yazilan bütün yorumlari okudum ikimizinde düsüncesi ayni nicin evimizde basarili olamadigimizi cok acik ve net bir sekilde yorumlamissin. Cok önemli bir konuya ne yazikki cok az kisi yorum yapmis su an sivassporun en cok yorum yapilacak bir konusu olarak görüyorum cünkü ic maclari almis olsak tabeladaki yerimizi düsünebiliyormusn belki hic kimsenin beklemedigi bir anda atak yapip nicin anadoludan bir sampiyon daha cikmasin malesef böyle önemli konular kimsenin dikkatini cekmiyor anlam veremiyorum
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır