Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Alt 25.02.2007, 19:36   #115
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....
kardeş kafan iyi galiba?ben 90 dk. kendimi yırtıp,boğazımı patlatıyorum,o soğukta stata doluyor bende nediyim,vayyyy bülent helal olsun olur böler yenilgiler devam et kardeş mi diyim?ayrıca banada dönek deme hakkın yok,laflarını tartıp konuş istyersen,kahpeliği sevmemvede deilim de zaten?ben sadece yorumumu söledim?3 maç daha bekleyelim diyorum ben yenilsin inşallah falan demedim?3 maç daha hakkı var diyorum bülentin,eğer kaybederse gider,kazanırsa kalır?türkiyede böle bu işler????
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır