--->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım
Sivas süper ligde yeni bir takım.Transfer konusunda da ciddi hatalar yapıldığı doğru.Ancak bunların hepsi maddi kaynakla sağlanıyor unutmayalım.Sivas ilk önce alt yapısı ve tesisleşmede atılım yapmalı.Ligde kalıcı olmak için maddi gücün olmalı.Ancak bu şekilde varlığını sürdürürsün.Zengin iş adamlarının yardımı ile nereye kadar.taşıma suyu ile değirmen dönmez.arkadaş güzel bir analiz yapmış.Emek harcandığı her şeklinden belli.Yalnız bazı şeyler birden olmayacağıda gece karanlığında parlayan ay kadar açık.Bizim sabırlı olmamaız lazım.Ligin 2 nci yarısında 3 maç aldık diye hepimiz bende dahil UEFA ya gider bu takım dedik..Ama gördük ki hayal görüyoruz.daha kırk fırın ekmek yememiz lazım uefa için.Ama hedefimiz bu olmalı.hedefe ulaşmak sivassporluyum diyen herkes elini taşın altına koymalı.Yalnız Yanlış politikalar bir an önce çözüm bulmalı.devre arasında yapılan transferlere ve gidenlere baktığımda yanlışlıklar diz boyu.Hakan bayraktar en azından sezon sonuna kadar bekletilerbilirdi.Cvetkov kaliteli gibi göründü ama ilk çıktığı 90 dakikada hiç bir varlık gösteremedi.Devre arasındaki transfer ancak bu olur demeyin.konya da Neca yı devre arası getirdi.Ben başkan Mecnun Odyakmazın sorunları çözeceğine inanıyorum.Ama iyi biliyorum adam yalnız.elinden geleni yapıyor zamanla daha iyi olacaz inşallah.