Konu: MERKEZ TAYFA
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MERKEZ TAYFA
Alt 01.03.2007, 23:16   #134
desperado58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 desperado58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MERKEZ TAYFA

Selam arkadaşlar,Kim Oldugum Nerede Oldugum Ne İş yaptığım Önemli Değil..

Sivasspor Taraftarıyım!!!

emin olunuzki ben her maçı çok yakından trıbunlerden takıp edıyor ve gerek merak gerekse tanıma duygusu ıle guruplarımızı her hafta takip ediyorum.
ortada 3 grup var merkez tayfa grubu 1967 derneği ve çılgınlar 58 grubu
bu üç gurup ta ellerınden geldıgınce destek ve tezahuratlarla takımımızı ateslemeye calısıyolar..Ben şahsım adına bu Üç grubaa tesekkurlerımı iletiyorum.
yanlız ben daha önce yazacaktım buraya ama yanlıs anlasılırım dıye hep ılımı bı ortam bekledım ve sımdı yazmak nasip oldu
kardeşlerim öncelikle ben grupcu dernekcı deılım. Ben bı grub destekcısı dıger grub eleştiriciside deilim
Maratonda oğlu ile birlikde kalbı sıvasspor ıcın atan bir taraftarım ve bu genel taraftar kimliği ile gruplarımıza şöyle bi baktıgımda (gecen senelerde dahil olmaz üzere) inanın beni mest eden bir tablo görüyorum bu tablo bır kac maclık deıl iç saha ve dıs saha olmak üzere sivasspor ıcın her cefayı ceken o taraftar tablosunu görüyorum o tablo nun adı bence 1967
1967 derneği 4 eylul stadyumunda var olduğu sürece güzel görüntüler eksik olmayacak.
Eminim 1967 derneği'ndeki arkadaşlar beni tanımazlar
oysa ben onları tek tek simayen cok iyi tanıyor takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum..
desperado58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır