Tekil Mesaj Gösterimi
--->: AVRUPA´DAN TEKLIF ALDIM.
Alt 02.03.2007, 00:04   #9
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AVRUPA´DAN TEKLIF ALDIM.

Her meslekte olduğu gibi futbolda da başarılı olmanın yolu çalışmak ve disiplinden geçmektedir.Servet ÇETİN bu özellikleri dikkatle uygulayarak hem ulusal hem de uluslararası futbol piyasasında beğeni kazanan ve talep gören bir sporcu olmuştur.Adını duyurmanın sadece İstanbul takımlarında ve Trabzonspor da oynamak olmadığını göstermiş,insan isterse her yerde başarılı olur diyerek meslektaşlarına örnek bir sporcu olmuştur.Ayriyeten kurumsal olarak yurtdışında Sivassporun isminin telafuz edilmesini sağlamıştır.Sivasspor uluslararası müsabakalara hiç katılmamıştır ama Servet ÇETİN sayesinde İngiltere,Almanya ve Rusya da-daha var mı bilmiyorum- Sivassporun adının geçmesini sağlamıştır.İstanbul takımlarının ve Trabzonsporun-yurtdışına transfer olanlar hariç- hangi futbolcularının bugün uluslararası arena da isimleri geçmektedir.Demek ki iyi futbolcu her yerden izleniyormuş mantalitesini çıkarabiliriz yeter ki çalışkan ve disiplinli olmasını becerebilsinler.Futbolculuk mesleği belli bir yaşa kadar yapılabildiği için bu kısa zaman içinde akılcı davranmak çok önemlidir.Senelerce yedek kulübesinde oturmak yerine bazı kişiler beğenmese de Servet ÇETİN Sivasspor da oynamayı seçmiş ve çok başarılı olmuştur.Bu başarının ardından çıtayı yüksek tutuyorsa İstanbul takımlarından birine transfer olması anlamsızca olur.Zaten onların kendilerine hayırları yoktur.Yurtdışına transfer olarak hem çıtasını yükseltecek hem Sivassporun medarı iftaharı olacak hem meslektaşlarına ve arkadan gelecek futbolcu adaylarına örnek olacak hem de Türkiye de yabancı futbolcular kadar değer verilmeyen aynı kalitedeki yerli futbolcuların dışarda nasıl değer verildiğine örnek olan diğer Türk futbolculardan birisi olacaktır.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla