Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ACINIZ ACIMIZDIR
Alt 02.03.2007, 20:41   #104
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: ACINIZ ACIMIZDIR

Alıntı:
borranfirtinasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam bence işin cılgı çıkmadan şu resmi kaldırın ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun bitirin artık yani siteye girer girmez kimliği belli olmayan bir kişiyle karşılaşmak beni rahatsız ediyor

Doğuda çatışmada vatanımız için ŞEHİT'lerimizin hepsi sivaslımı!!!!Malatyalı,Erzurum lu,Edirneli, Karslı,Rizeli,Antalyalı.....Ha tta Sivastada Yüzlerce Çatışma Yaşandı.. Ben 1997 De Gittiğimde Köyde Rahat Değildik,Çobanımızda Rahat Değildi Dağda... Her Ewe Kalaşnikof Werildi halada var...ALLAH muhazaza Sivasspor'da arkadaşımızmı ölecek,İlla Sivaslımı olacak!!!Bak Gardaş Ölen Rahmetli kimliğide belii AYKUT ADIYAMANLI ana adı AYŞE Lakabı Lokanta AYKUT Bir erkek kardeşi daha var Sitelerinde 17 Formun var Bakabilirsin Sakarya'lı arkadaşların ALLAH razı olsun hepsinden...Konya Spor benim üyeliğimi kabul etmedi neden hakkında iiii demiyorum kötüde demiyorum sadece üyeliğimi aktifleştirmediler...Bu Haberden sıkıldıysan size soruyorum beğenmediğin tpolum ve aile yapısını bozan şiddet içeren programlar için kaç kez RETÜK'ü aradın!!! Sadece sizden şunu beklerdim konuyu beğenmeyebilirsin,Diğer arkadaşların sporla ilgili görüşleri senin fikri kurallarına yatmayıp cwp yazabilirsin eleştirebilirsin,Yada Sivasspor Yönetimini Gerek futbolcuları,gerek siteyi,hatta tarftarı ama lütfen RAHMETLİ hakkında böyle düşünme!!!!Artı Bu konu hakkında saolsun arkadaşlarımız teziyelerini iletmiş,çokta güzel belirtmişler...Kendini bilmez x biri gelir sizin yazdığınız yazıyı kopyalayıp diğer sitelere verir,Sizde istemezsiniz belki ama ortalık gerilebilir,Diğer arkadaşların taziyeleri bu formun sayesinde göz ardı olabilir .........+58

KARSTA EDİRNEDE RİZADE MEHMETÇİĞİMİN ELİNE BATAN BENİM ELİME BATMIŞTIR
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla