Tekil Mesaj Gösterimi
Sivas'ı Yasamasını Bilmek
Alt 04.03.2007, 09:18   #12
rafet.burak
Yeni Yiğido

rafet.burak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rafet.burak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Blinzeln Sivas'ı Yasamasını Bilmek

Ben Bir Cok Yere Gitmistim Türkiyede Burda Fasta fa Nerdeyse tüm Fası dolastim Ama İnanin Hic Bir Yer Bir Sivas ETMEZ.Hiç bir On Faslı Hic Bir On amerikalı Hic Bir 10 bin Avrupalı afrkalı yada uzaylı ne dersenız deyın sıvaslıya bedel degıl.Neden Biliyormusunuz Cunku ben sunu gordum belkı yasım genc daha 225 26 yaslarındayım ama baya gezdım yer gordum baya ınsan tahlılı sehır tahlılı yaptım su bır gercek memleketımdekı dostluk sevgı huzur barıs hırs calısma azmı kardeslıkler mutluluklar huzunler coskular hıc bır yerde yok.Hatta inanırmısınız ben havasını suyunu bıle ozluyorum hatta sıvasın kısına o kadar alısmısım kı o guzel beyaz rengıne dusundukce bı daha ne zaman donerım bılemedıgım ıcın buruk bır sevınc olusur.Ben Üniversitede okurken yine il dısındaydım Sivasa tatillere gelirdim ailemi kardeslerii dostlarımı sevdiklerimi görmeye unıversıteye gıderdım meydana carsıya sıfte mınareye ya dısarı cıkıp nefes bıle alsam mutlu olurdum sunku orası benım anam bacım kardesım ekmegım suyum SİVAS dünyanın en güzel yeriydi benim hayatımda halen de oyle.O kadar ozledımkı Sivasta yasamayı.Sevdiklerimle birlikte keske Tekrar Sivasta yasasam.Keske birisi bana eski güzel günlerimi verebilse.Ya gercekten Sivas'ta olmak yasamak büyük bir zevk Sivaslı olmak'ta.ARKADASLAR BENİM FORMA NUMARAM HAYATIM BOYUNCA TÜM KADEMELERİNDE SİVASTİ.SİRTİMDA ONURLA TASIDIM ömrüm YETTİGİNCE TASİMAYA DEVAM edecegim.Ve Bir Gün yine insallah SİVAS'a dönecegim insallah sevdiklerimle beraber dönecegim.orada yarım bıraktıgım hayat filmime devam edecegım benim kalbim sivasta atıyordu benim gözlerim sivasta görüyordu otogarın kapısından cıktgım sanıye durdu kalbım gozlerım gormez kulaklarım ısıtmez oldu belkı buyudum belkı olgunlastım ama hep ruhum SİVASTAYDI oralarda dolastı.
rafet.burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla