-->: BASKETBOL
Ben Gordon kariyer rekoru kırarak attığı 48 sayısının 24'ünü son çeyrekte ve uzatma bölümünde kaydetti.
Ben Gordon kariyer rekoru kırarak attığı 48 sayısının 24'ünü son çeyrekte ve uzatma bölümünde kaydetti, takımı Chicago Bulls, Michael Redd'e rağmen Milwaukee Bucks'ı deplasmanda devirdi.
Bradley Center'da Chicago Bulls ve Milwaukee Bucks'ı karşı karşıya getiren karşılaşma adeta Ben Gordon ve Michael Redd'in düellosuna dönüştü.
Chicago'nun uzatmalar sonunda Milwaukee'yi 126-121 yendiği maçta Ben Gordon attığı 48 sayıyla hem kariyer rekoru kırdı hem de takımını galibiyete taşıdı. Chicago Bulls'ta Luol Deng 27 sayıyla takımı adına skora katkı yaparken Kirk Hinrich ise 23 sayı üretti.
Chicago karşısında üç maçlık galibiyet serisi son bulan Milwaukee Bucks'ta ise Michael Redd'in 52 sayısı takımını galibiyete taşımaya yetmedi. 10 Kasım'da Utah Jazz karşısında 57 sayı atarak kariyer rekoru kıran Redd, Chicago karşısında da attığı 52 sayıyla Milwaukee tarihinin bir maçta en çok sayının atıldığı dördüncü maçı çıkarmış oldu.
Redd, Chicago karşısında sezon yükseği sekiz adet 3 sayılık basketle karşılaşmayı noktaladı. Milwaukee'de Ruben Patterson, normal sürenin son bölümlerinde kaçırdığı iki serbest atışla karşılaşmanın uzamasına ve daha sonra da takımının mağlup olmasına neden oldu. Patterson karşılaşmayı 14 sayıyla noktaladı. Mo Williams attığı 14 sayıyla takımı adına skora katkı yaparken Andrew Bogut ise 13 sayı, 11 ribauntla karşılaşmayı noktaladı.
Milwaukee Bucks forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, Chicago Bulls karşısında takımdaki yerini alamadı.
|