06.03.2007, 11:28
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng
Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı
CANI GONULDEN KUTLUYORUM CALISMALARINIZI AMA DUN TRBUNU COK COSTURAMADINIZ (KIZMAYIN BU GERCEK KENDI ARANIZDA BAGIRDINIZ ) BEN EN USTDE SAG TARAFTA ORAYI ATESLEMEYE CALISSAMDA YETMEDI BI KAC ARKADAS ORDAKILERI AYAGA KALDIRSA IYI OLURDU YANI 2 3 ARKADAS YUKARDA OLSA HER KES BAGIRIRDI GERCI KARDESIM BU SIVASLILARDA BAGIRMIYO KI
|
Kardeş sen stadyumda olan birisi olarak bunları yazmamalıydın.Eğer sen Sivassporluysan sende bir yiğido olarak o stadyumda görevli sayılırsın.O tribüne gelen tüm yiğidoların tek bir amaç için orda olmaları gerekir.O da Sivassporun kazanabilmesi takıma 90 dakika tezahüratlarla destek olmak.Eğer bu amaç için tribüne gelinmiyorsa bence kusura bakılmasın hiç gelmesinler.Gitsin evlerinde tv den maçı takip etsinler.Bizim üst taraftaki yani senin bulunduğun kısımdaki yiğidolar tam buna örnek taraftra kısmı idiler.Birde demişsinki ben yukarıda çok çaba harcadım bağıralım diye gardaş kusura bakma ama ben hiç bir tane bile o kısımda takımı ateşlemek için çaba harcayan bir insan görmedim.Yukardaki insanlara baktım abartmıyorum gole bile sevinemediler.Bizim insanımızmı böyle yoksa bizim gözlerimizmi kör bilmiyorum??
Tekrardan bizimle birlikte takıma destek olan tüm Yiğidoların gözlerinden öpüyorum.AFK ya teşekkürler...
|
|
|