06.03.2007, 15:26
|
|
|
Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: Mac Fotolari 1967 Gnc Trftrlr Drng
Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı
YA SEN NEDİYON KARDEŞİM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK (1000) KM YOL GELMİŞİZ DAHA NE YAPALIM SİZ SICAK EVİNİZDEN GELİP BAGIRMAYIN SONRADA KLAVYEDEN SALLAYIN MACDAN CIKIP EVEGETTİN YATTIN BU TARAFTAR (1000)KM YOL DÖNDÜ ZATEN BİZ SİZLER BURDA KLAVYEDEN BİZİ ÖVMENİZ YADA KARALAMANIZ İÇİN YAPMIYORUZ SİVASSPOR'A GÖNÜL VERDİGİMİZ İÇİN YAPIYORUZ. BİZ KİMSENİN İSDEDİKLERİNİ DEGİL KENDİ BİLDİKLERİMİZİ YAPARIZ COK BİLİYORDUN OTURUP İZLEMEYECEKDİN KALKIP BAGIRACAKDIN KLAVYEDEN SALLAMAYIN .
BU ALEMİN KRALI 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ VARMI ÖTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
|
Yaw Adamları Coşturmak İçin Neler Yapmadıkki? Zorla Döwerekmi Coşturalım Seslerinimi Çıkartalım..Artı Sen Siwas'a Ömründe Gittinmi Bilemem Ama Warya O' 1000 Km Bittikten Sonra Yerdemisin Göktemisin İnan Belli Değil...Biz Ona Uyku Semesi Deriz..Bitiksin Ayakların Şişmiş Üstünde Bir Ağırlık Gardaş Gerçekten Zor..Ama Ulaşılacak Hedefe Tüm Saydıklarım Fazlasıyla Değer'Artar Bile..Adanlar Bağırmıyor Diye Serhan Başkanın 'Murat'ın Benim Diğer Arkadaşların Neler Yaptığımız Görmedinmi?...Hatta ve Hatta '''''Arka Taraf Ayağa Arka Taraf Ayağa En Büyük Arka Taraf""" Bağırdığımızı Ordaysan Görmüş ve Duymuşsundur..Bu Adamlar Adam Gibi Adamlar ta Şimdi Bir Şey Diyeceğim Olmayacak Anasının Gözünden gelmişler..Hepsinden Tek Tek "ALLAH" Razı olsun....Benim Abim Değiller kardeşlarım Değiller Ama ""SİVAS'lılar""...Yetmezmi Gardaş Zamanla Bu sitede Çoğuyla ""GARDAŞ"-""ABİ""Olmadıkmı Öz Kardeşlerimiz Gibi İç İçe Değimiyiz..1967 Arkadaşlarım Sonra Ben Üyede Değilim Derneğe Ama Asla Unutma Gardaş Asla'''''Maçı Kazanana Kupa Werilir,Hediye Sewilene Alınır,Güzel Söz ""LAİK"" Olana Edilir...Ama Siz Maalesef Tam Tersi Tawır Sergilediniz...1000km Arkadaşlarımız gelmişler yarı uykusuz ,bitkin,maddi imkanlar Dahilinde Sizi Kullandığınız Kelimeye Bakın..Sizi'de Yargılamak İstemiyorum Bazı Sorularım Olacaktı Neyse....Sonra Adamlara Silahmı Dayıyalım Bağırın Diye...Yaw 1967 We genel İzleyicilerden Bazı Arkadaşlar Bende Dahil Futbolcuları Bıraktık ''Seyirciye Slogan Atıyoruz Arka Taraf Ayağa"""ALLAH Razı Olsun Demek Daha İİ değilmi'Bu Arkadaşlarımıza....Onca Zahmet Karşısında ve 3 Tane Merkez Tayfadan Gardaşımız Ayaklarına Sağlık ""ALLAH""Razı Olsun Tek Tek Hepsinden...Gardaş ""bize kalbimiz atana herkese bizim kalbimiz atar"""Grup Söz Konusu Değil Yeterki ""SİVASA SİVASSPORA KALBİ ATSIN""Yeter Ve Fazlasıyla Hatta Artar....67 Taraftarının Olmadığının Düşün Gardaş 3 Sivastan Gelen Öğrencimizin Senmi Benmi Omu Slogan Atacaktık?ALLAH'tan Onlar wardı Onlar Sayesinde Canlı Yine Gözüktük Sayımız Sanırım Yaklaşık Tekamülen 200 max.250 Ciwarı İdik..Onların Olmaması Bile Bence Kabus..Biliyoruz Sende Biliyorsun belki Fenerle Bizim Bölüm Yan Yanaydı..Orda Bir Kaçı Biz Siwas'lıyız Dediğini ve Gerçekten ""YÜZ KARALARI""İDİ...Ama ne Yapacak Gardaş Adamlar Tomruk Değilki Hızarla Biçesin Düzeltesin...
ALLAH RAZI OLSUN SİVASA SİVASLIYA SİVASSPORA KALBİ ATANA..........+TARAFTAR iiiiki Varsın
|
|
|