Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler
Alt 07.03.2007, 08:44   #1
gürün_svs058
YASAKLI ÜYE

gürün_svs058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gürün_svs058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler

merkez arkadaşlar emre serhan gardaş bana ve furkana yazdığınız teşekkürden dolayı ben size teşekkür edrim sivasdan 67 taraftar derneğinin maça geleceğini duyduğumda bende onlarla tanışmak bazı konuları konuşmak için ve tabiki maç ayrı ona şartlar ne olursa olsun yakın bursaya yakın yerlere gidiyoruz bende bu sebeble bursadan yola çıkdım fakat ben daha öncede yeniçerilerle maçlara giddiğim için ordan tanıdık arkadaşlar aradı görüşdük merkez tayfa dan çok sevdiğim EMRE fatih yasin buluşduk istabbula giddik furkan gardaşım evinde kahvaldımızı yaptık 67 dernekle buluşduk tanışdık ben sidede sohbedde yeniçeri kelimesini kullandığımda sanki düşmanmışım gibi üzerime geliyolardı 67 dernek olarak fakat ben istanbulda şunu gördüm 67 dernek beni ve arkadaşlarımı çok mütavazı ve içdenlikle karşıladılar eminönünde oturduk çay sohbet ben orda şınu öğrendim kendi fikrimce bizi birbirimizle ayıramassınız sayın klevye taraftarları biz eskiden yeniçeriydik şimdi merkez tayfa fakat sivasspor tek başka sivasspor yoh 1967 geç taraftar derneğide merkezde sivasspor için klvyede sallamakla olmuyor aslında klvyede sallayanda azaldı onlarda bir peklense heç bişe kalmayacakda neyse ben pek yazarak anlatamıyom konuşarah daha eyi bende burdan murat ve serhan kardeşime ayrıca 1967 olarak gelen yada gelmeyen herkese teşekkürler emre gardaş kahır mahır çekmedik senle ölüme gedmeyen namerddir WARLĞIN YETER
gürün_svs058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır