07.03.2007, 09:52
|
|
|
Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Bende Doğma Büyüme İstanbul, Fakat Anamız Babamız Daha Küçükken Biri Yada Birileri Nerelisin Denildiğinde Verdiğimiz Cvp ______>>>"SİVAS"'Dı...Ve Benimde "5" Yaşında Bir Yiğidom Var Nerelisin Dedi Merkez Tayfa "SİVAS"'Hangi Takımlısın Sorusuna İse "Sivasmaç "Cvb Verdi....Anadan Babadan Demekki Daha Çok Küçükken Bu Aşkı Aşılamak Gerekli...Sadece Ben Değil Herkes...Fakat Maalesef İst Oturan Birine Sorun Nerelisin İst 'luyum Diyor...Ailesi Daha Çok Küçük Yaşlarda Bu Aşkı Bu Sevgiyi Aşılaması Lazım Bence ...Sade Bu Sivasspor İçin Değil Zaten Asla Şunu Unutmayalım Asla'Anası Babası SİVAS'ın Aşkını 'Sevdasını'Sıla'yı'Özlem'i Erken Yaşlarda Aşılayabilseydi Zaten SİVASSPOR'Onun Biricik Aşkı Olurdu..Ben Her Sene Gidemesemde İş İcabı Ailemi Gönderirim..Oğlum Sivaslıya Yakışır Bir evlet Yetişsin Dedelerinin 'Anneannesinin'Babaannesinin Yaşadığı O Buram Buram Havayı'O güzelim Dağları' Yaylaları'Puarları....İst Toprak Yok Toprak!!!!Oysa Çocuklar Toprakta Oynamalı Tıbben de...Maalesef İst Soruyoruz Nerelisin İst Aslen Nerelisin Sivas Ama Hiç Bilmem Abi Yaşı 20'25 Neyse Neden Aşılama Belirttiğim Gibi exsik Yapılmamış Maalesef İşte Bu Ne Demek Biliyormusunuz Hani Her Zaman Deriz 'Belirtiriz Turkey'de 9-10 Milyon Sivaslı İnsanımız Hemşehrilerimiz yaşarda'İst 2,5 mİLYON v.s Maçlar Statlar Neden Boş İnanın belirttiğim Gibi Stadın Dolmama Sebebei Sadece Bu Kimseler Stat Boş Dolmuyorda Cwp Arayıp Boşu Boşuna Kafasını Yormasın...Tutuculuk Yeni Nesilde Yok Denilebileceği Kadar Az Üzülerek Söylüyorum ...Bu Şu Demek O Kadıköyde Sivaslı Olupta F.b Formasına Bürünmüş İnsanlar..En az İnanın Tahminimce 3000 Sivaslı F.b destekledi..Oysa Zamanında Sivas Aşkı Bu Belirttiğim Kişilere Yansıtılsaydı Bu İstenmedik Manzaralara Karşılaşmazdık..+Biz İki Takım Tutana Karşı Değiliz Tutsun Azda Stemimiz Olsa Fakat önce SİVAS'ına Aşkına Kalbi Atsa Sezonda 2-3 Maç Diğer X Takımını Unutsa Çok Mu Zor?Ama Ne Diyelim Sn Serhan Bşk.Belirttiği Gibi Aşırı Özgür Bir Ülkedeyiz ..Saygı Duyarız Demekten Başka Kelime Bulamıyorum..+58
Dünyada İki Renk Gül Olsun Biri Kırmızı Diğeri Beyaz Sen Beni Unutursan Kırmızılar Solsun Ben Seni Unutursam Beyazlar Kefenim Olsun...............+58
|
|
|