Tekil Mesaj Gösterimi
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 09:54   #8
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.

hakan abi çok ii bi konuyu dile gitirmişsin.öncelikli olarak yazı çok hoşuma gitti tebrik ederim..mutlaka herkesin ailesinden çevresindeki büyüklerinden veya yaşadığı şehirden etkilenerek tuttuğu bir takımı vardır bunu yargılamak veya sorgulamak kimsenin haddi diil..''bir gönülde iki sevda olmaz'' veya ''erkak adamın tuttuğu takım kimliğinde yazar'' gibi düşünceler bence çok yanlış.önemli olan kişinin hangi takımı tuttuğu diil sivassspor a verdiği destekdir.kişi tribüne gelsin sivasspor için gırtlak patlatsın elinden gelen hertürlü desteği versin sen sonra işte senin başka bi takımın var die o kişiyi tabiri caizse dışla............bence bu düşünce değişmedikce bölünmeler devam edecektir....