Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 13:24   #19
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana kimse bunu anlatmaya kalkmasın.maçtan geç çıkıyoruz,30 yıldır tuttuğumuz takım bırakmak kolay mı,biletler pahalı,rakip takım ayrılan türübünden maç izlenmiyor,Sivasın hedefi mi var ki bunlar bahane değil kimse bahane üretmesin.Maçı sivasspor türübününde izlemek isteyen ne pahasına olursa olsun gider maçta sivası destekler.Biz gerçek sivaslılara bir şey demiyoruz.Biz sivaslıyız deyipte sivasın arkasında durmayanlara konuşuyoruz.Şimdi bakıyorum burda bazı arkadaşlar hemen savunmaya geçiyor kendilerini,sanki istanbulda yaşadıkları için onları savunmak gereği duyuyorlar.Kardeş gerçekten Sivassporlu olanlara bir şey demiyoruz.Siz üzerinize düşeni yapıyorsanız alınmanıza da gerek yok.Maça gelmeyen sivaslılar bırakın kendilerini savunsun siz savunmayın.
30 YILDIR TUTTUĞUN TAKIMINI SAHADA NASIL BİR DUYGUYLA İZLEDİN MERAK ETTİM SİVAS ATTIKCA ÜZÜLDÜNMÜ