Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sivas Kanatlarımın Altında
Alt 11.03.2007, 17:05   #7
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Sivas Kanatlarımın Altında

[QUOTE=rafet.burak;199402]Bir zamanlar bir sivaslı vardı.Bir zamanlar sivas vardi hayatta.taki adımını sivastan 1 metre oteye atana dek.hayat durdu sonra ki sivas yalnız kalmadı sevdıklerını bıraktı sivasli sivasta sonra onlar da adım attı sıvastan bır bır azaldık.ama benım gonlum hep sıvasta kaldı aklım sevdıgım kız kardeslık dostluklar hep sıvasta vardı orda yasanıyor gercek akrabalıklar dostluklar sevgıler.sivaslı olunmaz gercektenden de sivasli dogulur belki ama bu güzel memlekete adım atanı da sivasli olmayanı yigit yapacak bir cok sivasli var aramızda.arkadaslar tüm sivaslilar ben de sivasliyim.hepinizi cok seviyorum.su anda afrıkada ta ıspanya sınırındayım cok uzaklarda casablancadayım.bır cok arkadasım vardı sıvasta.eger bu sıteye onlardan da uye olanlar varsa gozlerınızden opuyorum.en son 1999 senesınde sivas super lısesı sayısal bolumunden mezun olmustum daha sonra sıvasa donme sansım cok az oldu.cok ozledım ben sıvasımı guzel ınsanlarını.kendınıze cok ıyı bakın.bu arada buralarda bızı yalnız bırakmayın maıl atın mesajatın.tanısalım.sivaslı kardeslerımle arkadaslarımla tanısmak ısterım.Gercekten ınanın ama gercekten ben askı tatmadım cunku aklım hep sıvaslı guzelımdeydı dostlugu tatmadım aklım sıvaslı dostumdaydı ve daha nıce Sivaslı gibi.Hayat akıp geciyor benden de ama yalnız olmayalım yeter ki maillerinizi cevaplarınızı beklıyorummmmm.Ve Hepınızı uzaklarda da olsam hıssedıyorum.sivasi her anımda hissediyor yasıyorum.Ben Sivastan Ayrılırken kanat taktım Sivası kanatlarımın altına aldım.Sıkı sıkı sardım ki Düsmesin diye.Sivasın güzel insaları sizde biz gurbetcileri hatırlayın ki sivas Yükselsin göklerde[/QUOTE]

ben ALPARSLAN kardes avusturya viyanadan katiliyorum kaldirim muhendisiyim 28 yasindayim.saka biyana ticaretle ugrasiyorum,yazini begendim guzel yazmissin bende cok ozledim sivasimi,,sivas gibi yer varmi be kardasim izgara koftesini özledim yaninda ayran ve yesil biber offfffffffffff birde pideyiiiiiiiiiiiiiii immmmmmmmmmmmimmmmmmmm
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla