--->: AHMET ÇELEBİ İLE RÖPORTAJ
ben bu röpartajda şuna değinmek isterim sayın abdullah başkanımızın dediği gibi sivas nüfusuna 6,5 milyon insan kayıtlı çok büyük bi sayı bu ,demek istediğim şu ben bu konuyu daha öncede burda yazdım fakat anlamdığım bi şekilde yazı kayboldu giddi. bu yaşayan 6,5 milyonu yarıya indirelim kaldı 3,5 milyon buda büyük bi sayı demi hemde büyük bir sayı hadi 1 milyon daha indirelim kaldı 2,5 milyon yine korkunç bi sayı 2,5 milyon yiğido bu 2,5 milyon insan sivassporu şampiyon yada yukarılara taşıyabilirmi taşır sadece yönetime yapacağı çok ufak bi desdekle nasılmı çok kolay şampiyonluğu abartmayalımda bana uçdu demeyein çok ufak bi yardım ya çok ufak . 5 ytl kim veremezki ya kim veremez sivassporun hesabına kim yatıramaz ama biz sivaslıyız yiğidoyuz beş dedğil 10 ytl olsa 2,5 milyonla çarpın bakayım rakam nereye vurur , ozaman mecnun başkan ve ekibinden başarı bekleyebiliriz biz ne verdddik ne verddik derken takıma dessdek olmak açısından dedim belki ben burda hayel kuruyom ama bu düşüncemi 2, kez bu sitede dile getiriyom olmayacak diye bişe yoh yeterki isteyelim ve çalışalım, ya bide 2,5 milyon deiilde 4 milyon insan kampanyaya katılıursa bah ozaman sivassporra neler yapmmazki. bu işi başlatmakda sivas il ilçe ky derneklerinden başlar.hepinize saygılar yorumuma cevap bekliyom.
|