--->: YATIRIM ELÇİSİ UYGUN..
Bu haberi okuduğumda garip bir mutluluk hissi duydum. Garip diyorum çünkü memleketimize yatırım yapmaları için yalvar yakar peşlerinden koştuğumuz Sivaslı işadamları dönüp memleketlerinin yüzüne bakmazken; kendisi Sivaslı olmayan ama Sivasspor'a gönül vermiş Sayın Bülent Uygun futbolun yanısıra ekonomik olarakta bu şehrin kazanması için elinden geleni yapıyor ve yabancı sermayeyi Sivas'a kazandırmaya çalışıyor.
Bu vesileyle kendisini takdir ettiğimi söylemeliyim. İnşallah bahsedilen yatırımlar hayata geçirilecek olursa o zaman Bülent Uygun'un gerçek Sivaslılardan daha Sivaslı olduğu apaçık ortaya çıkar, hem şehrimiz mühim yatırımlar almış olur hem Sivasspor'un bir çok alanda Sivas ekonomisinin can damarlarından birisi olduğu gerçeği perçinlenmiş olur.
Tekrardan Sayın Bülent Uygun'a teşekkürlerimi gönderiyorum. İnşallah bahsi geçen yatırımlar kağıt üzerinde kalmaz, biran evvel hayata geçirilir. Ve eğer gerçekleşir ve kesinleşirse bu yatırım ve yabancı sermaye, Sivaslı işadamlarına ders niteliğinde olur. Belli mi olur belki de utanıp memleketlerine bir tuğla da onlar koymak isterler!...