Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.05.2005, 23:34   #7
izmirliyigido
Gast

Yaa arkadaşlar bu ne yaaa... Bülent Uygun'a veda eder gibi yazmışsınız. Veda değil, teşekkür yazısı yazmak daha uygun olur. Çünkü kendisiyle daha işimiz bitmedi. Daha bizimle uzun yıllar çalışacak ve başarıya imza atacak çoookk futbolcu bulacak Sivasspor'a. Sivas halkı ona ne kadar minnet duysa, ne kadar teşekkür etse azdır. En az İsmail hoca kadar emeği geçenlerden birisidir.

Onunla ilgili bir anımı anlatmak istiyorum.
- "2002 - 2003 sezonuydu. 28.09.2002 Cumartesi günü İzmir'de Alsancak Stadı'nda İzmirspor ile oynuyoruz. Bülent UYGUN'da kaptan olarak çıktı sahaya. Nasıl olduysa maçın henüz 2.dakikasında golü yedik ve 1-0 mağlup duruma düştük. Takım hiç iyi oynayamıyor. Herkes dökülüyor. Taraftarlar kızıyor. Nihayetinde 70. dakika da 2-0 yenik duruma düştük. Ve hocamız (Mehmet Şahan) Bülent'i oyundan çıkardı. Tribünlerin bir kısmı başladı Bülent'e kızmaya başladı. O an nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm. Koskoca F.Bahçe'nin ASKER BÜLENT'i gelmiş Sivasspor'da oynuyor ve birde bir avuç taraftardan fırça yiyor. Çok üzülmüştüm."

Şimdi o taraftarlar yaptıklarından utanıyorlardır herhalde. Aramızda bir avuç Güruh'ta olsa, asla çürük olmaz Bülent hocam. Seni çok seviyoruz. Ve daha nice başarılı çalışmalarının açlığını hissediyoruz.

İsmail KARTAL - Bülent UYGUN elele, SİVASSPOR UEFA'ya...