Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
Alt 16.03.2007, 21:54   #12
ua_boys_of_hell
Acemi Yiğido

ua_boys_of_hell - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ua_boys_of_hell zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra İngiliz Portsmouth ve iki Rus takımının teklifte bulunduğunu söyledi.

Uygun, milli futbolcunun transferi için, "Servet'in mukavelesinde 550 bin euro getirirse serbest kalır diye bir madde var. Servet ile konuştum, kendisi bana "Sivas'ta mutluyum şimdilik transferi düşünmüyorum&qu ot; dedi" diye konuştu.

Servet'in çok üst seviyede bir oyuncu olduğunu belirten Uygun, "Servet, Sivasspor'dan Milli Takım'a yükselen oyuncu. İyi de bir profesyonel. Kendisi ile ben de konuştum. Bana, Sivas'ta bulunmaktan ve burada top oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Oynadığı oyunla 3 büyüklerin ve yabancı takımların ilgisini çekmiş durumda. Sezon bittikten sonra takımımın ve kendimin menfaatleri doğrultusunda karar vereceğim" şeklinde konuştu.
servete helal olsun gerçi servetle ilgili medyada devamlı balon haber çıkıyo ama en yetkili ağızdan sivasta mutlu olduğunu duymak güzel inşallah da sivasta kalır..