--->: M. YILDIZ MİLLİ TAKIMDA
SİVAS'LI VE SİVASSPOR'LU GURUR DUYUYOR...
Mehmet Yıldız'ın Milli takıma seçilmesi bütün Sivas'lıları ve Sivasspor'luları sevince boğdu. Nasıl sevinmeyelim ki, Milli gururumuz Servet'ten sonra Mehmet'inde Milli takım aday kadrosuna davet edilmesi Mehmet'in başarısı açısından çok önemli. Çünkü zaten Milli futbolcu iken aldığımız Servet oraların yabancısı değil. Ama Mehmet Yıldız, dişiyle tırnağıyla kazıyarak buralara geldi. Çalışmanın zaferi bu işte.
Herkes Mehmet'i tribünlere "VİERRİ Mehmet" diye çağırıyor ama ben onu güçlü fiziği ve yüzünün benzerliği nedeniyle, İngiliz futbolcu ROONEY'e benzetiyorum. İnşallah tüm dünya Rooney'in YİĞİDO versiyonunu izleyecek..
ANDERSON'CULAR HALEN ÜZÜLÜYORLAR MI?
Anderson Sivasspor'dan giderken ağıtlar yakan, karalar bağlayan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz halen aynı fikirde mi acaba? O zamanlar bas bas bağırmıştım bir Mehmet Yıldız, 10 tane Anderson eder diye. Ligin kaçıncı haftasındayız, bir Anderson'un yeni takımında ki durumuna bakın, birde Mehmet Yıldız'a... Kim haklı çıkıyor. Halen aynı fikirde misiniz?.
TEŞEKKÜRLER GÜNAY KARDEŞİM...
Sabahları ilk açtığım (daha doğrusu açılış sayfam olduğu için direkt açılan) site olduğu için, Mehmet Yıldız'ın Milli Takıma seçildiği haberini senden alınca inanamadım ya. İnşallah böyle güzel haberleri vermek hep kısmet olur sana..Allah'ta seni sevindirsin.
.
|