VESTEL DESTEĞİNİ ÇEKEBİLİR
Manisa'da oynanan Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçının tatil edilmesinin ardından Vestel Manisaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, çıkan olaylarda şiddet ve provakasyon olması durumunda spora yaptıkları yatırımı gözden geçireceklerini söyledi.
Vestel Manisaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hakem böyle bir karar verdi, bilemiyoruz" dedi. Hakeme saldırıda bulunulduğuna ilişkin soruya ise Zorlu, "Bilmiyorum, ben görmedim" diye cevaplarken, çıkan olaylarda şiddet ve provakasyon olması durumunda spora yaptıkları yatırımı gözden geçireceklerini de sözlerine ekledi.
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise, Futbol Federasyonu'nun Sakaryaspor'u 3-0 hükmen galip etmesi beklentisi içinde olduklarını söyledi. Başkan Hacıeyüpoğlu, 1-1 devam eden karşılaşmanın 30. dakikasındaki faulden sonra kendi oyuncularıyla Vestel Manisasporlu oyuncular arasında tartışma çıktığını kaydederek, "Hakem, olay yerine geldi ve duruma müdahale etmek istedi. Vestel Manisaspor'un kalecisinin olay yerine gelerek hakemin kararına itiraz etmesi sonucunda da hakem kırmızı kart gösterdi" diye konuştu.
Vestel Manisaspor yardımcı antrenörünün saha dışından gelerek hakemi darp ettiğini öğrendiklerini de belirten Başkan Hacıeyüpoğlu, "Bizim bulunduğumuz yer, olaya ters tarafta bulunduğu için yardımcı antrenörün hakemi darp ettiğini göremedim ama hakemin söylediği bu oldu. Hakem daha sonra oyuna 15 dakika ara verdi" dedi.
Hakem kararları hakkında değerlendirmede bulunmak istemediğini kaydeden Başkan Hacıeyüpoğlu, "Futbol Federasyonu'ndan Sakaryaspor'u 3-0 galip saymasını bekliyoruz, ama bu konuda federasyonu da yönlendirmek istemem" ifadelerini kullandı.