Günay abimin de dediği gibi alışkanlıkları bırakmak kolay olmayacaktır..
Geçen gün chatte de bunun mevzusu oldu... Bir çok anadolu takımının sorunudur bu... Memleketleri ile bizans arasında sıkışıp kalmak..
Ben aklım yetti yeteli SİVASSPOR'luyum.. diğer takımlardan hiç b iriyle işim olmadı... Sivas'ım 3. Ligdeyken ben SivasSporluyum dediğim zaman dalga geçiyorlardı benimle..
Aha da Süper Lig'deyiz ve inşallah da kalıcı olup titreteceğiz.. Şimdi de dalga geçebileceklermi bakalım
Yine gözümle gördüğüm bir örnek... Fenerbahçe şampiyon olduğunda tur atan bazı arabaların camında kocaman Sivasspor bayrağı vardı.. Sorarım şimdi bu şahıslara acaba Sivas'ımız şampiyon olduğunda da aynı coşkuyla zafer kutladılar mı???
Ne kadar kızsam da hak vermeden de geçemiyorum.. Çünkü Türk halkının futbol sevgisi bambaşka ve bu insanlar yıllardan beri süregelen Taraftarlık alışkanlığına sahipler...
Birden olmasa da kademe kademe SİVASSPOR'umuzun "TEK GERÇEK" olduğunu anladıklarında onlar da "HAK YOLU" na döneceklerdir..
Bu süreçde kazanamadıkalrımız olursa da bilemiyorum artık.... Yazmayayım....
Unutmamak gerekir ki TrabzonSpor'un başarısının tek sebebi 7'den 70'e herkesin sadece TRABZONSPOR'u tutmasıdır..
Tüm Sivas'lılar TEK YÜREK SivasSpor'lu olduğu zaman sırtımız yere gelmez....!!!!!