06.04.2007, 13:00
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 
|
--->: V-Manisaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
koyulhisar Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kusura bakmayın yeri değil ama yazmak zorundayım.
Yaklaşık 45 dakika önce foruma sivasımızı daha iyi tanıyamamışlar için Sivas'ın en güzel yaylaları isimli yeni bir konu açmıştım ama nedense moderatör arkadaş (sivaslı değil herhalde) yaklaşık 10 dakika önce silmiş.
Bu benim forumda açtığım ve silinen 3. konum olacak. Kardeş eğer benim nick'le alakalı bir sorunun var ise hemen banla yok benle alakalı ise beni nerden tanıyorsun..
Bakın beyler ben Foruma İstanbul'dan katılan ve güzel bir semtinde İnternet cafesi olan garip bir internet işletmecisiyim. Bu siteye girerek hem haber sahibi oluyorum hem de bir kaç arkadaş ile tanışıp muhabbet kuruyorum. Ama sevgili moderatör arkadaş; eğer ben ve benim gibilerin sitene katkı yapmasını istemiyorsan hemen şimdi ban at bizde sivasspor.com'u aklımızdan silelim. Yok eğer siliyorsan bunun nedenini bana ve benim gibilere bildirde sebebini bilip ona göre hareket edelim.
Unutma ki böyle basitçilik olmaz...SEn böyle yapmakla benim hakkıma giriyorsun. Çünkü ben bu konu için emek harcıyorum...
Bu konu için bana lütfen yaz celal@mynet.com
Herkese kolay gelsin....
Kasımpaşalı...
|
merhabalar.abi belki bir yanlışlık olmuş olabilir.konunun başlığı neydi.belki başka bölüme alınmıştır.biliyormusun bilmiyorum ama eger benzer konular varsa açtığı o konu oraya gider ve normal yorum yazmışsın gibi olur.
|
|
|