Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HEDEFİMİZ AVRUPA!!!
Alt 08.04.2007, 05:47   #8
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HEDEFİMİZ AVRUPA!!!

Ben dışardan yorum yaparken takımımızın mali durumunu bilmediğimiz için öncelikli hedefimizin avrupa olmaması gerek diyorum.Avrupa arenasında mücadele yanında güçlü mali dengemizinde olması gerek.Parasal olarakda imkanlar saglanabilir,gerek hemşerilerimiz gerekse başkanımızın üstün gayretleri bu karşılar inanıyorum ancak asıl önemli olan konu ise takımımızın tecrübe olarak avrupaya hazır olması gerekmektedir.Hazır olması için ise bence birinci aşama süper ligde kalıcı olmamız gerek.Teknik heyet ve futbolcu kadrolarımızın uzun yıllara dayanan yapılanması gerekmektedir.
Yinede şuan itibari ile maç kaybetmek gibi bir düşüncem yok,zira alınan her puan=para olarak kasamıza giriyor onun yanında takım başarı çıtamız yükseliyor.Alınacak puan karşılığı girecek paralar ise takım olarak daha güçlü konuma gelmemizi sağlar.Zira Sayın MECNUN OTYAKMAZ öncülügündeki yönetimimizde bunu başaracak bilgi birikim ve deneye sahip güçtelerdir.
Tek tereddütüm,birden dalacağımız avrupa arenasında bocalayıp,Takımımız içinde uzun yıllara varan bir tahribata neden olmaması.