Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 10.04.2007, 10:15   #128
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1353 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş ben ortalık gerdıgım felan yok.belki sana ters şeyler soyluyorsam senın açından geriliyor gibi gorulebılır ve ınan buda benı hıç ilgilendirmez. çünkü bak başkan ne demiş bir musluman ne olursa olsun kufur etmez demiş. bunun ustune sanmıyorumkı laf olsun. kayserili kufur etmışse ölen abimize amcamıza dayımıza o onun terbıyesızlıgı ve ahlaksızlıgı. bu ahlaksızlıga bızde ahlaksızca yaklaşmayalım. anlatılmak ıstenen bu. saygılar bızden

Bende küfür sevmeyen ve Elhamdülillah müslüman olan bir insanım.Ama insanı çileden çıkaran bu tür istisnasi durumlar olabiliyor.Ben o maçta küfür etmedim.Ama bu tezahürattan sonrada küfür eden insanlara bişey demek te istemiyorum.Kayseri olaylarının üzerinden 40 yıl geçmesine rağmen halen açısını yüreğimizde hissediyoruz..İnsanlarında buna tepki vermelerinin doğal olduğunu söylüyorum.Ama beni şahıs olarak herkes tanır ve küfüre kötü tezahürata karşı olduğunu herkes bilir...SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır