Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yok öyle kardeş gurup düşman gurup. Bütün trübinler ve rakipler kardeşimizdir. Biz onları çiçeklerle karşılayalım, yenilsek bile alkışlarla gönderelim. Bir Yiğido'ya bu yakışır. Tüm Türkiye bizi öyle tanısın. Siz Sivas'ta misafirperverliğinizi gösterin yeter. Anlayan anlar.
|
ya bizde düsman olalım demedik...abi herseyi çarptıryorsun.sporda rekabet olmazsa yerinde sayarsın.Eğer ben onlardan daha iyiyim diyemiyorsan nasıl yarısacaksın rakiplerinle.Sonra elbette dost tribünler olacak.Bugün ankaragücü'nün denizli'deki maçına İzmir'den KSK lılar gidiyorsa bunun ne demek olduğu anlasılır.Her laf yanlıs anlasılıyor.Biz centilmen olmayalım demiyoruz ki...ama bütün rakipler ve tribünlerde kardesimiz değildir...Bunu Sivasspor'un bazı deplasmanlarında sivasspor taraftarına yapılanlarla açıkça görmek mümkün.Bunu demekle onlara onlar gibi davranalım demiyorum ama camia olarak tavrımızı koyup sahada ona göre mücadele edelim...Lütfen topicleri kafanıza göre yorumlayıp ona göre yorumlar yapmayın...
Saygılarımla...
|
Güzel kardeşim herşeyi çarpıtıyorsun derken neleri çarpıttım bir söyler misin? Birde bu konuda çarpıttığım birşey yok. Ahmetdmr kardeşim de aynı fikirde olduğunu beyan ediyor. Ben çarpıtılacak birşey de söylemiyorum ki? Dost taraftar, düşman taraftar diye birşey yok diyorum. Herkesi dost olarak görelim, alkışlarla uğurlayalım diyorum. Bize düşmanlık yapanlara ise aynısını yapmayalım, diğerlerine (iyi davranan takım taraftarlarına yaptığımız kadar olmasa bile) çiçeğimizi verelim maçta ve maçtan sonra küfür etmeyelim diyorum.
Hele hele Fair-Play ödülü için aday gösterilen 5 şehir kulübünden biri olmuşken bunu gerçekten iyi değerlendirelim diyorum.Tamam mı güzel kardeşim. Zaten bize de bu yakışır.