Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BALİLİ SENARYOSU...
Alt 17.04.2007, 14:37   #13
elbeyli09
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 elbeyli09 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: BALİLİ SENARYOSU...

ARKADAŞLAR,Ben aslında pek yazı yazmam ama ortada balili nezlinde sivasspora haksızlık yapılıyor,ben pazar günü TRT 1 de telelig proğramını seyrettim, iki futbol bilgisinden yoksun , pek suya sabuna karışmadan yorum yapan Kerem ÖNCEL ile Zeki ÇOL Balilinin Manisa maçında köşe de topla yaptığı hareketi gösterdiler,efendim bu seyirciyi tahrik ediyormuş,Siz söylemiyormusunuz Futbul bir şovdur diye,aynı hareketi Ronaldinyo yapsa çok hoşlarına gidecek,tutturdular baliliyi yorumlamaya bu hafta eger hakem baliliyi oyundan atarsa sırf bunların yüzünden atar,aslında bunlar Sivassporun başarısını hazmedemeyenler, bizim ödediğimiz vergilerle TRT ye çıkıp sivasspor hakkında konuşuyor sen birde aynı şekilde bursa hakkında konuş bakalım adamın ağzını yırtarlar,gariban şehir herkes üstüne gidiyor ama yemezler,inanıyorum ki bu hafta biz öyle demedik şöyle dedik ifadeler kullanıcaklar,Eger balili ve Mehmet Yıldızı eleştirirsek hakem bunlara gerekeni yapar ,sivasspor da biter diye düşünüyorlar.aslında çok şey söyleyeceğimde ben yazı yazmayı sevmiyorum. NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE
HEPİNİZE SELAMLAR SAYGILAR,
elbeyli09 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla