Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı
BOUN ARKADASIMIZ Ise;
''Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.''
Yazmis.
Sizlerin Konu Basligini Tam Okumadiginizi Düsünüyorum Dar Düsünce Alt Yapisi Ile Yorum Yapmissiniz Arkadaslar.Bende Bu Ankete Katildim Ama Sorulan Sey Bir Fikir Biraz Realist Davranilacak O Kadar. Bizde Icimizden Geceni Degil Gözümüzün Gördügünü Yazmistik.Ayrica Bu Konu Basligi Altinda Insanlari Böyle Yorumlamaniz Ne Derece Dogru Onuda Tam Kestiremedim Umarim Sizlerde Farkedersiniz ...'' Sizce Hangi Takim Sampiyon Olur ? ''
Eywallah...
|
sadece tebrikler diyecek bişey kalmamış