Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BALİLİYE HAKARET!
Alt 20.04.2007, 17:50   #72
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: BALİLİYE HAKARET!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balili Korner kösesinde ne yapmis Kendi takim arkadaslarinin gelmesini bekliyor kuralda centilmenlige yakismiyan bir sey varsa sari karti hakem o zaman niye vermedi.Bu hareketin sari kart gerektirmedigini Mactan sonra Sansal büyükaga bile söylüyor. Antep macinda Balili nicin hüngür hüngür aglayarak ben oynamak istemiyorum hocam beni cikar niye desin !!!! Sen diyorsunki Balili Soyunma odasinda yalandan aglayip sov yapip Oynamak istemiyor ..!!!!!!!! Balili gibi Sivassporu üst siralara tasiyan 1.futbolcuyu senin gibi düsünen 1000taraftara degismem Kendi takimin futbolcusuna sahip cikmayan taraftardan Sivasspora hic bir fayda gelmez.!!!! Gercek Sivasspor taraftari Sivassporda futbol oynayan Her futbolcuyu desteklemelidir Balilide bizde oynadigina göre sonuna kadar Baliliye destek.....
BALİLİ SUÇLUKİ 20 BİN DOLAR CEZAYI KULÜP KESTİ BALİLİ BİZİM TOPCUMUZ ONA SAHİP CIKACAKSAK Y İ Ğ İ D O GİBİ CENTİLMENCE OYNAYACAK