Tekil Mesaj Gösterimi
-->: EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..
Alt 22.04.2007, 09:39   #6
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: EFSANE´NİN ÇÖKÜŞÜ..

Evet gidişatı da sonunuda hüzünle ve hazinle izledim çünkü İzmir'de ikamet etmem nedeniyle 1965 yılından bu yana Göztepeyi takip ediyor nice büyük futbolcunun göztepenin başarıları için ter döktüğünü yakınen izliyordum,
Kaptan Gürsel aksel, Gol kralı Fevzi Zemzem, kalede Ali Artuner, Bombacı Halil,Özer,İsmail, ve başlarında muhteşem futbol adamı Adnan Suvari..
açılış yazısında değindiği gibi nice büyük başarılara imzasını atmış dev bir çınar ,benim için özel bir önemide Kaptan Gürsel in İlkokulda benim Öğretmenim oluşu okulumuzda birde Altınordulu Muzaffer vardı iki futbol adamı karşılıklı takım oluşturur ve okulumuzun o büyük bahçesinde maç yapardık, sonra aradan yıllar geçti O büyük başarıları yaşandıktan sonra Öğretmenim , kaptan Gürsel Aksel yanlış hatırlamıyorsam Rize de bir araba kazasında yanarak can verdi bu beni bir hayli sarsmıştı, daha sonra sırasıyla Adnan Suvari, Ali Artuner gibi efsaneler aramızdanm ayrılarak rahmetli oldular,
Açılış yazısında da değinildiği gibi sahipsizlik, yanlış yönetim ve transfer politikaları, iyi futbolcularına sahip çıkmama , bir kazanç ve nema aracı olarak görülme ve satılanların yerine en az o kalitede futbolcular konulmaması ve böylelikle kazanılan paralarında kalitesiz futbolcu alımıyla kaybedilmesi , İzmirli iş adamlarının büyük bölümünün destek olmaması ,olanlarında sen ben kavgaları ile artı değer yaratmaması neticesinde bir efsanenin sonu hazırlandı.

Buradan gelmek istediğim bir konu var aslında bunlardan tüm takımların ders çıkarması gerek, özelliklede kendi adıma Sivassporum. Elimizde maçı çevirecek,kaderini etkileyecek birkaç futbolcumuz var, Servet sözleşmesi gereği sudan ucuza gidiyor, önce 500 bin dolar dendi şimdi 250 bin dolar artı kiralık bir futbolcu deniyor yani, 250 bin doları kesiyorlar ve 250 bin dolara kiralık futbolcu veriyorlar, sözleşme gereği yapılacak birşey de yok,
Hiç olmazsa Balili ye ve Mehmet Yıldız a sahip çıkalım onlara herzaman ihtiyacımız var, eğer satılırsa alınacakların onların yerini dolduracakları garanti değil. Bak Kayserispora Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz u o kadar istemelerine rağmen;önümüzdeki sezon hedeflerimiz için bizim ihtiyacımız var kesinlikle satmayız diyorlar, çok istiyorsanız kartpostallarını gönderelim diyorlar.Takdir edilecek ve ders çıkarılacak bir davranış, hatta üstüne iyi birkaç transferle daha da güçleneceğiz diyorlar.
Biz Mehmet Yıldızı ve Balili yi satarsak yerine takıma geçmişte olduğu gibi 10 tane transfer yapsak ve gelenleri tarih tekerrürden ibaret tir deyip gönderirsek ne olacak Mehmet ve Balili elden kaçırılmış ve yerine gerisin geriye gönderilen futbolcular ...................... ne olur ? kazanılan paralar da çarçur olur.
Geçmişte iki sezon yapılan transfer hataları,politikaları beni korkutuyor ve böyle düşünmeye zorluyor.

Evet Göztepe ye yazık oldu. Diğer takımlara da düşünülmesi gereken iyi bir ders.
İnşallah Küllerinden yeniden doğar ve bir dev gibi doğrulur Göztepe........
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla