23.04.2007, 16:07
|
|
|
Usta Yiğido
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920  
|
-->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
ya el insaf yani bazı şeylerden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya...futbolcular adına başkanlar adına ne kadar emin konuşuyorsunuz ya..yok kendini pazarlayacakmış yok maçı satmış yazık ya günah yaa.:(
|
Arkadasim sen benim yazdigimi sonuna kadar okumadan yorum yaziyorsun ilk önce sonuna kadar oku sonra yorumunu yaz,ben Sivasspor maci satti diye bir sey yazmadim !!!! Tekrar okumanda fayda var.!!!!!.Arkadas mac baslamadan önce sivassporlu futbolcularin sari kart sinirinda kimin oldugunu iyi takip et . Balili nicin oynatilmadi görecegi bir sari kartla hafta sonu oynanacak BJK macinda oynayamacakti Demekki Bülent Hoca Baliliyi BJK macinda oynamasini daha uygun görmüs ki Macin sonlarinda oyuna aldi . Hocanin karari saygi duymaktan baska ne yapabiliriz .Her futbolcunun hayali BJK,FB,GS,TRB, maclarinda forma giymektir kendini en iyi pazarlayacagi maclar da bunlardir Türkiyede.Bunlar senin özel hayatin icin gecerli degilmi .Diyelimki bir sirkette calisiyorsun Diger rakip sirket sana calistigin sirketin 10 mislini veriyor Sen ne yaparsin ?????????
|
|
|