--->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
Sivas maçı için sivasa geldim ama pişman oldum.beşiktaş seyircisinin yarısından fazlası sivaslı ve aleyhte tezahurat yapıyorlar.bunlar nasıl sivaslı.stad tıklım tıklım dolu ama ses yok sadece kırmızı beyaz yapıyoruz beşiktaş taraftarıda araya siyah diyor karma karışık bir tezahurat oluyordu.2 saat yağmurda iç çamaşırıma kadar ıslandım şu an hastayım.ama sivasım için değer dedim.maça gelince hakem bütün faulleri aleyhimize verdi.net penaltımızı vermedi.2 tane yüzde yüz golluk atağımız biri ofsayt biri de faul diye kesti.olmaz bu kadar.seyircinin sesi çıkmıyor.yabancı maçları seyrediyorum hakemin en küçük yanlış kararında stad inliyor.ben küfür edelim demiyorum.ama sesimizi çıkaralım.hakem seyirciden etkilenmeli.beşiktaş seyircisi hiç sustumu ilk başta yazdığım gibi onların büyük bölümüde sivaslı.demekki bizler sivassporlu olamayız.içimizde hala bir 2.takım var.yazıklar olsun.stad tıklım tıklım dolu kötü havaya rağmen.çekirdekte yeme yoktu.neden bağırmazlar anlamadım.maçtan sonra baktım beşiktaşlı seyirciler dağıldı ve büyük bir kısmı istanbuldan gelen taraftarları yolcu ettiler.bir kısmıda toplu şekilde şehre doğru yürüdüler.bunu bir başka şehirde yapsalar kıyamet kopar.ama bu insanlar sivaslı ama hala beşiktaşlı.bu hareketleri yapanları dövelim demiyorum.ama biz ne zaman gerçek seyirci olursak onlar stadtan dışarı çıkamaz.lütfen bu takıma sahip çıkalım.
|