Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)
Alt 02.05.2007, 12:17   #16
asil58
Yiğido

15 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asil58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: Maç fotolarımız (Sivasspor-bjk Merkez tayfa)

Alıntı:
cıncık1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
olayları yakından bilen biri olarak anlatıyım durumu; merkez tayfa sivasspor tribünlerini tek bağıran grubu bu çocuklardan başka bağıran yok stadda bu genç kardeşler haftanın her gününü sivasspora ayırıolar başkaları gibi çıkar menfaat yalakalık için koşmuolar stada fakat bu kardeşlere verilelen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi yazık değilmi günah değilmi bu gençlere karşılıksız sevdiler sivassporumuzu bejeke maçında çoğu dışarda kaldı sabahtan beri yağmur yediler sırılsıklam oldular kapıda kaldılar yazık bu gençlere bunlar sahipsiz sivasspor tribünün gerçek sahipleri bunlar sivasspor aşkıya stadlara koşan gençler ve bu gençlerin üstünden rant edinmeye çalışan insanların halini en son bejeke maçında gördük merkeztayfa bağırmıyınca sesleri solukları çıkmadı merkeztayfadaki bütün insanlar benim kardeşimdir sivasspor tribünün gerçek bekçileridir
bak kardeşim bu lafları kime söylüyorsun beni ilgilendirmez ama merkez grubu stadda bağıran tek grup demişsin onlar kaç hafta önce kuruldu onlar yokken bağırılmıyormuydu o senin dediğin şeyleri Çılgınlar olarak 3.ligden beri yıllardır çekiyoruz onlar gibi beşiktaş maçında herkes ıslandı ayrıca adamları dışarda kalmışta olabilir doğrudur bizim de adamlarımız her hafta dışarda kalıyor bu yönetim size bir iki maçlık verdiği vaatleri tutmuyorda olabilir hay hay ama bize yıllardır verilen sözler tutulmuyor ama biz bir gün kalkıp da takımımıza destek verirken ikinci yarıda oturmadık ayrıca eğer protesto ediyorsanız maçın başından yapsaydınız yani bunları bahane etmeyin karşılıksız seven karşılıkta beklemez

efsaneler gelince, hikayeler biter...
asil58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır