Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Alt 02.05.2007, 12:25   #13
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1036 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..

Alıntı:
hancer58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi konuşmuş güzel konuşmuş ağzına yüreğine sağlık çok haklı konuşmuş
gel gör ki hiçbir iddiamız yok fener şampiyon olmasın diye bjk yenilgisine sevinen arkadaşlar iyi okuyun siz iddiamız yok diye düşündükçe herkes böyle düşünecek 7. bitireceğine 6. bitir 5. bitir daha iyi değilmi işte sivaslı büyük işadamları sizin gibi düşünürse hiç bir iddiası yok derse maddi yardım yapmaz takım kendini idare ediyor ne de olsa der çekilir bir köşeye beni eleştiren arkadaşlar iyi okuyun büyük başkan MECNUN ODYAKMAZ ı düşünün adam ailesine zaman ayıramıyo sivasspora zaman ayırdığı kadar siz napıyorsunuz bjk nin aldığı maca seviniyorsunuz hiçmi düşünemiyosunuz bu adamın emeklerini takımımıza, şehrimize , insamnlarımıza saygınız yoksa başkanın emeklerine saygınız olsun ve ne olursa olsun kim olursa olsun her zanman her yerde bize destek olsun idiiamız yok diye köstek olmasın sivasspor ancak ve ancak sizin gibi başka takımları destekleyenleri içinden temizlediği zaman büyük başarılara ulasacaktır. ÜSKÜDAR'DAN SAYGILAR
AYNEN KATILIYORUM BÖYLE SİVASLILAR OLDUĞU SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEZ