Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM.
Alt 19.05.2007, 11:38   #9
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM.

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet andersoncular nerdesınızzzzz mehmet kımmıs dıyenler nerdesınız
Arkadasim Bir Kere M.Yildizi Andresonla Kiyaslaman dogru degil cünkü ikisinin futbol Stili cok ayri .Ayni mevkilerde oynuyor olmalari hic bir sey degistirmez.!!!! Andersonda olmayan özellikler M.Yildizda var. M.Yildizda olmayan özeliklerde Andersonda oldugu icin Kiyaslamak dogru degil Ikiside cok iyi klas Futbolcular . Artik Birakin bu Andersoncular kelimelerini . her futbolcunun inisli cikisli bir Form grafigi vardir M.Yildiz su an Formunun zirvesinde M.yildizi ancak Hakan sükürle kiyaslanabilir cünkü ikisinin futbol stili bir birine cok benziyor....su an M.yildiz Hakandan 2 gömlek üstün bu da bir gercek...Tabiki dogal olarak Hakan sükürün yasida ortada Bunuda unutmayalim

Not= M.Yildizi Bu Sitede En cok Sevenlerden biriyim .Mehmet yildiz hakkindaki yazilarimi okuyan arkadaslar bilir. Arti Andersonunda cok seviyorum yasi daha genc ve islenmemis bir pirlanta idi Sivasa cok seyler vermeden ayrilmak zorunda kaldigi icin üzüldüm yazik oldu
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla