Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Maclardaki son Durum ve Cirkinlikler ?....
Alt 21.05.2007, 16:02   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Maclardaki son Durum ve Cirkinlikler ?....

Alıntı:
Ensar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu maclarda görünen cirkin görüntülerden Bayan Taraftarlar Maclardan uzaklasiyorlar cünkü böyle taraftar olunmaz oysaki bizim Daha iyi görünmemiz onlarada cesaret verecek zamanla Bayan taraftarlarida yanlarimizda görecegiz ve onlarda oyunun güzelliklerinden faydalanmali omuz omuza maclarda yanimizda desteklemeli Biz Sivasspor Taraftarlari olarak bunu yapmaya Calisalim simdi bunu yapmanin zamani diyorum arkadaslar ? Sizler ne diyorsunuz
Ensar Abi cok önemli bir konuyu temas etmissin. Stadltlarin icin de ve disinda yasanan bu olaylara yönetim göz yumamaz. !!!!! Aynur Hanimin yazdiklarini okudum stada Arkadaslarimizin cogu giremedi disarda kaldi diyor bu yasanan Rezalaete Sevgili Baskanimiz , Valimiz ,Emniyet görevlileri, Stad Sorumlulari kimse ,acilen bir cözüm bulmali.Hafta sonu Alisamiyende yasanan taraftar terörünü görmeyen kalmadi Federasyonun özerk olduguna göre bu sorunu cözmesi gerekiyor Böyle olaylari kim yapiyorsa cok agir bir ceza verilmeli Gelecek sezon böyle taskinlik yapan takimin 10 puani silinmeli ve yapan taraftarlar kameralarla tespit edilip agir para cezasi arti 1 sezon stada girme yasagi konulmali.... Yoksa bunun altindan kalkmak mümkün olmaz ...Böyle giderse kimsenin stata gitmesini beklemek hayal olur...
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla