-->: Erciyes'i Alkışlayalım
Arkadaslar ben Kayseri Erciyesin bu duruma gelisinden cok üzgünüm Malesef yanlis Hocalarin Kurbani oldu Halbuki Werner Loran,tin gelisi yanlisti orda Türk hoca olsaydi takimi daha yakindan tanirdi ve takima katkisi olurdu diye düsünüyorum,bir geriye gidelim bizim halimizi düsünün egerki yönetim erken oparasyon yapmasaydi bizde ordaydik ama yönetim gidise dur dedi erkenden Teshis koydu ve Bülent Hocayi basa getirdi ve cikisa gecti.Bunu malesef diyerek yaziyorum gömediler gözleri görmüyordu uykuya dalmislardi uyanmadan Aniden uykuda Depreme kurban gitdiler ama Cok yazik onlara bende Arkadasimin dedigi gibi destek olalim Alkislarla Karsilayalim Küme Düsdüklerini unutduralim Moral verelim yaninda olalim Gönül isterdiki Denizli ve Rize gitsin nedenmi ? bunlar Sikeci takimlar Süper lige layik degiller Malatyayi ve Samsunu yediler Gönlümde yatan bunlardi ama Erciyese geldi Komsumuza üzüldüm onlarin Üzüntülerini Paylasiyorum Ligde kalmak Cok Güzel Ligden Düsmek insana aci verir onlari anliyorum Lütfen Arkadaslar Onlara Sevgi ve Alkislarla Ugurlayalim Bunu yapacak Anlayisimiz var simdi yapmanin zamani biz digerleri gibi olmayalim Ne diyorsunuz Arkadaslar ? Bana katiliyormusunuz Elbetdeki Sivassporumuzu Alkislayacagiz onlara Devamli Destek olacagiz ama Centirmenligimizide Birakmayacagiz Saygilar
Konu Ensar tarafından (22.05.2007 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir..
|