--->: Merkez Tayfa(K.Erciyes Maçı Resimleri)
Her Maç Önemlidir Önemsiz Bir Maç Asla Olmaz.Ligin I.Haftsından Son Haftasına Dek Aynı Eşit Orantıda Ve Tamamen Hepsi Önemlidir!!!Resimlere Bktığımda Taraftar Sayısını Gördüğümde Şoke Oldum..Dün Ç.Rizespor 100 Evet 100 Otobüs Sakaryaya Taraftarlarını Ücretsiz Olarak (Sanırım)Götürdüler!!!Bizde Aynı İllaki Pozisyonumu Yaşamalıyız Sizce!!!Bazı Arkadaşlar Sıcaktan Bahsetmiş 'Fakat Bizim İlimiz Çok Aşırı Sıcak Bir İklime Sahip Değilki Veya Sıcak Olsun Önemlimiki Sıcak?..Hani Öwünüyoruz Ya Şu Kadar Sivas'ın Nufusu Ben Şunu Anladım Bu İşler Elde Buluna Nüfus Sayı Verileri İle Değilde KALPTEN'İÇTEN'ADEANALİN'HEYECA N'AŞK Olacak .....Büyük Şehirlerde Örneğin İstanbul Bir Ucundan Diğer Ucuna Yaklaşık 4 Satte Gidiyoruz!!!Bu Rakm İst Bursa Demek'''Fakat Sivas't Ayağımızın Altındaki 10 Dakikalık Yola Katlanamıyoruz!!Sonra Aşırı Bir Finans Gerekmiyorki!!!İnsan İster İstemez Bu Manzara Karşısında Üzülüyor Gerçekten!!!!Keşke Stada Sığmsak Yönetim Şunu Dese!! 'Bu Stat Bize Yetmiyor Yeni Stad İçin Yeni Formüller Yaratmalı Bir Arayış İçine Girmiliyiz'Ama Kim Bilir Bu Ne Zaman Gerçekleşecek!!!Snırım Bu Faktörde Aileye Bireylere Büyük Görev Düşüyor Sivas'ı Sivas Halkını Sivassporu Aşkl Heyecamla Sewgiyle Anlatılması Güç Bir Kudretle Aşılaması Lazım!!!İnşallah Yeni Sezonda Böyle Mnzaralarla Karşılaşmayız Bu Son Olur!!!
Şiddetle Heyecan Aşk Duyulmayan İşler Her Zaman Kaybetmeye Mahkumdur!!!
ZARA'LI58
|