Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 30.05.2007, 12:24   #8
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Standart --->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kasımpaşa alsın,daha iyi olur,(kasımpaşada oturuyorum,2 dak. da stada giderim.) Şaka bir yere kadar,genelde izmirinde bir takımı olsun deniliyor.Yalnız unutmayalım ki futbol bir endüstridir.Bu endüstriyel bakışda milyonu aşan nüfusu ile izmir kenti birlik ve beraberlik olamamış,iç huzuru yakalayamamış,orda bulunan baronlar ve kara iş takipcileri senelerdir futboldan, güzellikden ziyade kamplaşmalara çanak tuttular.Bu kavgaların arasında yüzyıllık mazisi olan Göztepe futbol takımıın amatör kümeye düşmesine bile göz yumdular.83 yıllık cumhuriyetimizde sayısız sanayici ve işadamı çıkaran bir kent,sadece seksen bin kişilik stadına büyük bir takım geldiğinde spora ilgi duyar oldu.
Bunların yanında yüzellibin nüfusu ile kasımpaşa spor bir sezon boyunca,onbin kişilik stadında,tam trübünlere oynuyor,çarşısında ki esnafından,sokağındaki esnafa futbol takımına duyarlı bir konumda.
Gelelim asıl konumuza,ha altay olmuş,ha kasımpaşa hiç umrumda değil,benim için asıl sorun,üstüne basarak vurgulamak istediğim,GÖZTEPE'nin başına gelenler.Yüzyıllık mazisi olan bir kulüp nasıl olurda amatör kümeye düşer.Bunu iyi incelememiz ve bundan ders almamız gerekir.
Kuturlaşmamız gerek.
SİVASSPOR'umuza her zaman tam destek vermemiz gerek.
Futbolu bir eğlence,takımımızı ise dünyaya açılan bir pencere olarak görmeliyiz.
Sanayici,işadamı,işci,memur,he rkesimden vatandaşımız memleket sevdası olarak konuya bakmamız ve elimizden geldiği kadar maddi manevi desteğimizi vermeliyiz.
Biz bu sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz müddetçe,bırakın altayı,kasımpaşayı, arsenal bu liğe gelse önemli değil.

EVET HAKLISIN KARDEŞ AMA BENİM TEK DİLEĞİM ALTAYIN ÇIKMASI