Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: Müjde!Kaptan Geri Dönüyor.
Alt 12.06.2007, 18:37   #27
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: Müjde!Kaptan Geri Dönüyor.

Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence bu konuda bülent hocayıda sorgulamak lazım, wooter disiplinsiz gönder, anderson disiplinsiz gönder, colosimo disiplinsiz gönder, musa kuş disiplinsiz gönder... kusura bakma ama bülent hoca 15. dakikada hangi topçuyu oyundan alsan tepkisini gösterir, bu kadar kolay adam harcanmamalı.. wooter gibi bi topçu bi daha sivas havası solur mu bilinmez...
WOOTER BEN SIVASA ALISAMADIM DEDI VE KENDISI ADİ CE KACTI BI DEFA AJAXDA AVRUPANIN BUYUK TAKIMLARINDA OYNAMIS PROFESYONEL BIR SPOR CUYA BU YAKISMADI

ANDERSON RIZE FAZLA PARA VERIYOR DIYE GITMEK ISTEDI

MUSA KUS ILK 18 E ALINMADI DIYE ULUSAL BASINA SIVASI KOTULEDI SOZLESME IMZALAMADIM DIYE OYNATMIYOLAR DEDI AYRICA ISTEDIGI PARA ALDIGI PARANIN 2 KATIYDI BUNU BILIYOMUSUN ??????????

COLOSIMOYA GELINCE YAPTIGI DOGRU BIR DAVRANIS DEGIL AYRICA KENDISI ZATEN KIRALIK GELMISTI COLOSIMO OLAYI ICIN DIYCEK PEK BI SOZUM YOK
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır