Tekil Mesaj Gösterimi
TRANSFERLER PAZARTESİ...
Alt 21.06.2007, 22:18   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart TRANSFERLER PAZARTESİ...

Sivasspor΄u dipsiz kuyunun dibine atmak niyetinde değiliz. Bütçemizle orantılı, kulübü hiçbir şekilde borç batağına sürüklemeyecek şekilde transferlerimizi yapacagiz dedi.
Transferin çok hareketli geçmediğine, şu ana kadar 4 büyük takım haricindeki hiçbir takımın çok üst seviyede transfer yapamadığına dikkat çeken Uygun, transferde gözde olan futbolcular için de astronomik rakamlar istendiğini, bunun da kulübün mali dengesini alt üst ettiğini belirterek, ΄΄Biliyorsunuz, biz de kulüp olarak transfer edilen futbolcuya verilen rakamı tam olarak gösterip, vergisini ona göre veriyoruz. Dolayısıyla Sivasspor΄u dipsiz kuyunun dibine atmak niyetinde değiliz. Bütçemizle orantılı, kulübü hiçbir şekilde borç batağına sürüklemeyecek şekilde transferlerimizi yapıp, pazartesi günü bunu da neticeye kavuşturmuş olacağız΄΄ dedi.

Transfer edecekleri yabancı futbolcuların maliyetinin düşük olduğunu anlatan Uygun, alternatifli, geniş bir kadroya sahip olacaklarını belirterek, ΄΄Yeni sezonda yine benim düşüncemde olan, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, savaşan, mücadele eden, iyi futbol oynamaya çalışan, fair-playden ödün vermeyen, maç bittiğinde bile rakip takımın taraftarı tarafından alkışlanan bir Sivasspor΄u Sivaslılara ve tüm Türkiye΄ye izletmek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor, inşallah bunu da başaracağız΄΄ dedi.
Eski oyuncuları Muhammed Ali Kurtuluş ile de anlaştıklarını, ona vefasızlık yaptıklarını düşünerek tekrar kadroya kattıklarını anlatan Uygun, eski kaptan Muhammed΄in futbolculuğuna güvendiğini, onunla iyi günler yaşacaklarına inandığını söyledi.
Kaptanlık pazıbandını tekrar Muhammed΄in takıp takmayacağı ile ilgili soruya ise Uygun, takımın en eskileri olan Hayrettin, Mehmet ve Petkoviç΄in kaptanlık pazıbandını takabileceğini, yönetim kurulunun bu konuda şimdilik aldığı bir karar olmadığını söyledi.

YABANCI TRANSFERİ
Bazı yabancı futbolcularla görüştüklerin i, ancak yabancı oyuncu kontenjanı sınırlamasının kaldırılması ile ilgili federasyonun vereceği kararı beklediklerini ifade eden Uygun, yabancı oyuncu sayısının açıklanmasının ardından, açıklanan oyuncu sayısına paralel olarak, en geç pazartesi günü, görüştükleri 3-4 futbolcuyla anlaşma yapmak istediklerini söyledi.
Cezayir, Gine ve Kamerun milli takımlarında forma giyen 3 futbolcunun beklemede olduğunu, ayrıca Brezilyalı 2 oyuncu ile de görüşmelerinin sürdüğün&uuml ; anlatan Uygun, şu anda kadrolarında 4 yabancı futbolcu olduğunu, yabancı futbolcu kontenjanının 6+3 olması halinde kalan kontenjanlarını 5΄ini, 6+2 olması halinde ise kalan kontenjanlarını 4΄ünü de kullanmak istediklerini söyledi.
Yerli futbolculardan da birçok ismi kadrolarına katmak istediklerini anlatan Uygun, ΄΄Takım içi dengelerin bozulmaması ve benim takımımda oynayan futbolcularımın alacağı paradan daha fazla para talep ettiklerinden dolayı da ben o transferlerin hiçbirine sıcak bakmadım ve o transferleri askıya aldık΄΄ dedi.

TAKIMDAN AYRILAN OYUNCULAR
Galatasaray ile anlaşan Servet Çetin ve Fenerbahçe΄ye tekrar dönen Gürhan Gürsoy dışında, Serdar Topraktepe΄nin Kocaelispor ile Ertuğrul Arslan΄ın ise Antalyaspor ile anlaştığını, Gündüz Gürol Azer΄i Denizlispor ve Kasımpaşaspor΄un istediğini ifade eden Uygun, takımdan ayrılmayı düşünen bazı oyuncuların da kulüplerle görüşmelerinin sürdüğün&uuml ; söyledi.
Balili, Mehmet, Hayretin, Yasir, Petkoviç ve bazı oyuncularına transfer teklifleri yapıldığını doğrulayan Uygun, şunları kaydetti:
΄΄Bu oyuncularım, bu sezon gösterdikleri performansla herkes tarafından istendi, ama ben yurdışına gidiyorum, benim istediğim her adam bana 1 milyon avrodan aşağı bonservis parası çekmiyor. Dolayısıyla, benim futbolcularımın da maliyeti var. Biz istediğimiz maliyetteki paraları aldığımız takdirde böyle bir transfere izin veririz, onun dışında kimse bizden bedavadan futbolcu alma şansı yok. Dolayısıyla parayı basan olursa, futbolcularımızı veririz. Mühim olan hak edenin hakkını almamış olmamız. Sivasspor΄un menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz.΄΄
Transferde aceleci davranmadıklarını anlatan Uygun, sezonun başlamasına doğru Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor΄un kadrosundan ayrılacak genç ve yetenekli isimleri de takip edeceklerini, mantalitelerine uyan isimlerden kadrolarına katabileceklerini söyledi.
Servet΄in yerini de yabancı bir savunma oyuncusu ile doldurmayı planladığını anlatan Uygun, yerli futbolcuların pahalı olmasından dolayı savunmaya yabancı futbolcu düşündüğün ü ifade etti.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla