Tekil Mesaj Gösterimi
-->: şimdiye kadar transferleri nasıl buldunuz??????????????????????
Alt 30.06.2007, 12:22   #468
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: şimdiye kadar transferleri nasıl buldunuz??????????????????????

Yönetim Gecen Sezonun iskeletini korudu . Bu da bir Transfer Sayilir. Arti Aldigimiz 2. Afrikali Futbolcularla Ortasahamiz Tas gibi olacak. Kurban ofu Tanimiyorum Forvet Oynuyor diye Arkadaslar yazmis. Bence tek bir Stoperle Bülent hoca Transferi Kapatacak.
Takimdaki Chetkovu Unutmayalim Ortasahanin her yerinde oynama kabiliyetine sahip bir Futbolcu, Muhammed Ali nin Tekrar takima dönüsü ortasahada cok iyi bir Rekabet yaratacak,Gelen Afrikalilarla Ortasahamiz Süperligin en mücadeleci ve en iyi Atak yapan takimi olursak kimse Sasirmasin ,Forvetlerimiz Türkiyenin en iyi Forvetleri,Kalemiz Emin Ellerde Petkovic Tartismasiz Süperligin en iyi kalecilerinden biri , Tek Eksik yönümüzden biri Yedek kalecilerin ikiside Petkovicin Yerini dolduracak kapasiteleri yok !!!!! Defansa (( Igor Tudoru )) Almis alsaydik Bu takim Rahatlikla ilk 4 girerdi .Defansa Tecrübeli biri kesinlikle Alinmali O Mevki Acemi Futbolculari kaldiracak Mevki Kesinlikle degil !!!!!!!!!! Ama Bülent Hocada En iyisini Alacaktir, Ben Yapilan Transferlerden Menmunum..Sivassporun Kadrosunu kimse Kücümsemesin Kadromuz Mükkemmel