Tekil Mesaj Gösterimi
-->: 8 YABANCI´YA EVET.
Alt 30.06.2007, 15:51   #20
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: 8 YABANCI´YA EVET.

FiFa Talimatlarina Göre Her Takima Alt yapidan 2 Genc futbolcu kadrosunda Bulundurma Zorunlugu Getiriyor Yanlisa Düzeltin !!!! Ben Sivasspordan Örnek vermek istiyorum . **** Mehmet Yildiz **** Türk Futbolcusu Santrafor Oynuyor. Rekabetten Kacmadi Sabirla Verilecek Sansini Bekledi Sans verildiginde Yerinde Oynayan Andersondan daha iyi oldugu Icin Sivassporda Kaldi. Bir Örnek Daha vermek istiyorum PETKOVIC Bu Sezon Gördügü kartlarla Kaleyi *HARUN Ve AKIN * Birakti kalede Yeterince Bans Buldular Peki Sanslarini nasil degerlendirdiler Cok Kötü Takima Hic güven vermediler Asla Petkovici Klübeye Gönderecek Kapasiteleri yok. Olmus olsa idi Bu gün kale bu 2 Türk gecinden birine Teslim edilecekti. Türk diye Kaleyi Teslim etmek Dogrumu bence hayir Sivassporun Basarilari her seyin üzerindedir Formayi hak eden giyer. Bir Kac sezon Sonra yabancilarini Iyi secen bir Anadolu Takimi Sampiyon olacak. Bu Sezon ligi iyi takip edenler görmüstür .Istanbul takimlari Anadolu Takimlari karsisinda nasil dagildiklarini görmeyen kalmadi. Tecrübe eksikliginden Anadolu takimlari basarili Olamadilar Bir kac Sezon Sonra Anadoludan bir sampiyon cikacak .Sivasspor Olabilirmi Bilemem ????

insallah bu sezon Uefa Olur Intertoto Olur Sivassporun Avrupa Macerasi
Baslayacak