Tekil Mesaj Gösterimi
kalkındırma
Alt 08.07.2007, 11:32   #112
hamdicellek
Yeni Yiğido

hamdicellek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hamdicellek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart kalkındırma

tüm sivasa ve sivasspora gönül verenlere selamlar ben antalyada yaşıyorum ama sıkı bir sivasspor taraftarıyım tatilimi sivasta geçirmek üzere geldim ve gördüklerim beni öyle mutlu ettiki anlatamam gelişen sivas büyüyen sivasspor yapılan tesis yapılan transferler beni bu kadar hiç birşey mutlu edemezdi sivasa ve sivasspora gönül verenleri destege ve yardıma çagrıyorum nasılmı yapacagımız harcamaları sivasa ve sivasspora nasıl iletiriz memleketimizin ürünlerini satın alarak bagış yaparak maçlarına giderek sivasspor ürünlerini alarak ve buna benzer birçok şey sivastaki çalışmaları görünce çok sevindim ayrıca sayın belediye başkanımıza ve arkadaşlarına çok çok teşekkürlerimi sunarım sivası adeta cennete çevirmişler ve çalışmalarıda devam ediyor ayrıca sivassporu bugünlere getiren başkanımıza ve sayın bakanımız abdullatif şenerede çok çok teşekkürler ederim biz sivaslılara sesleniyorum yurt dışı ve yurt içindeki herkesi birlik ve beraberlige çagırıyorum daha büyük sivas için haydi çaba sarfedelim en güzel günler bizimle olsun
hamdicellek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla