Tekil Mesaj Gösterimi
--->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER
Alt 19.07.2007, 11:05   #79
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1017 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla