Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Hatayspor(cadde grubu)
Alt 23.07.2007, 23:36   #8
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Hatayspor(cadde grubu)

Alıntı:
stsy21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas da okuyor olmam sebebiyle Sivasspor maçlarına gidiyorum(jakobieenile ) ama Sivasspor lehine ilk tezahüratlarımı 2000-2001 sezonunda Hatay-Sivas maçında yapmıştım. deplasmanlara giden üyeler belki hatırlar ve maçı trt de canlı yayınlamıştı oradan da hatırlayanlar çıkabilir. maç Sivasspor un deplasmanda 2-1 üstünlüğüyle devam ederken arka arkaya başarısız sonuçlar alan biz Hatayspor taraftarları, yönetimi istifaya davet ettik ve Sivasspor taraftarlarıyla karsılıklı, kırmızı-beyaz en büyük sivas, tezahüratları yaptık ayrıca bu maç yönetimin şapkasını önüne koymasını ve takımın toparlanmasını sağladığını söylemek istiyorum. nitekim ikinci devre deplasmandaki maçı 2-1 biz kazandık. sivas ın kadrosunda bugunden hayrettin yerlikaya vardı. hatayspor da da su anda fenerbahçe de oynayan Selçuk Şahin vardı...

jakobiienle maça gitmek güzeldir....iyi resim çeker kendisi...zaten gayseri maçına da beraber gitmişiniz...o günü anlatması çok hoştu..siteye hoş geldin...