Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 19:30   #282
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1541 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Daumen hoch -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o üye bendim hem de beni niye mi attılar siteden işte bu yazımdan..

sipas tarafından yazılan
arkadaş kullandığın kelimelere dikkat et..ben hakaret etmedim kimseye ne tsye ne trabzonlulara...şunu söyliyim sivas 1-0 önde olsaydı daha kötüsü olurdu...doğru söyledin bir sıfır öndeyeken takımı katleden zihniyet nasıl açıklanır size bırakıyorum... ayman resmen kırmızı için giriyor görülmez...yani ayman o hareketi yapmasaydı musa sinirlenip ortada bişey yokken aymana saldıracak mıydı....ikincisi ceza sahası içinde itip kakmalar her zaman olur...bu itip kakmaları futbolcular "birkaç taraftar sahaya insin de maç tatil olsun diye mi yaptı...asla bunun böyle olmadığını siz dahi biliyorsunuz..3 puan asla önemli değil..şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık oldu..kendi kendine ateşe attı...dün bizim sitemize üye olup..."sahaya atlayan taraftarın altında kırmızı şort vardı" diyerek taraftarın aslında sivaslı olduğu gibi paranoyak yorumlar yapmıştı ki evlere şenlik...şunu unutmayın böyle bir yönetimle bu olaylar daha çok olur..ziya doğanla bu iş yürümez ..bu lafları ben değil bu forumdaki arkadaşlar söylüyor...dün gece yılların verdiği bir patlama oldu...
HA ŞUNU BİLEYDİN ÖNCELİKLE TARAFTAR SAKİN OLACAK YA SAKİN OLACAN YADA MAÇA GELMİYİP EVİNDE İZLEYECEN O ZAMAN EVİNİMİ YAKARSIN KENDİNİMİ DÖVERSİN ORASI BİZİ BAĞLAMAZ GEÇEN SENE SİVASTA OLAN OLAY DAHA DA BÜYÜRDÜ AMA BİZİM DUYARLI TARAFTARIMIZ SAĞOLSUN Kİ BAĞRA ÇAĞIRA ORTALIK YATIŞTI AMA BUNLAR BİRİ ATLIYOR SANKİ BİŞEY YAPACAKLARMIŞ GİBİ ARKASINDAN 100 KİŞİ BİRDEN ATLIYOR GİRDİNİZ NE YAPA BİLDİNİZ BİR KENDİNİ BİLMEZ SAHA YA GİRDİ DİYE SİZ NE DİYE GİRİİYONUZ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla